Karpaltunnelsyndrom Akupunktur

Karpaltunnelsyndrom giver smerter, følelsesløshed og snurren ud i fingrene. Oftest skyldes karapltunnelsyndrom, at der er en betændelsestilstand (uden bakterier) i den kanal, hvor nerven fra armen løber ud i hånden og det giver et tryk på nerven. Der kan også være andre grunde fx. at man er gravid og der derfor er væskeophobning (ødem)  i området, som trykker på nerven.

Akupunkturbehandling kan hjælpe ved karpaltunnelsyndrom ved, at fjerne betændelestilstanden eller væskeophobningen (ødem) , så der kan blive plads til nerven igen. Akupunktur virker ved at give gennnemstrømning og har været benyttet i 5000 år til behandling af smerter.

Læs længere nede på siden om patienter, der fortæller om deres akupunkturforløb for karpaltunnelsyndrom her på klinikken.

Behandleren:

Lars Teit (RAB-godkendt i akupunktur & sygeplejerske)  har 20 års erfaring med akupunkturbehandling af karpaltunnelsyndrom.

Ring/SMS: 20 47 15 16  eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller book online (klik her)

Lars Teit

Adresse:

Hovedvejen 88 A -  v. Glostrup st./bus 9A

Taastrup Hovedgade 90  (ved station)

 

Ved tidsbestilling eller spørgsmål:

20471516  (tlf./sms) eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller book online (klik her)

 

Tilskud:

- `sygeforsikringen danmark`

- Godkendt til sundhedsforsikring (RAB)

- Medlem af Praktiserende Akupunktører

 

 Pris pr. beh: 455 kr.** 

 

`Få hjælp indenfor de første fire behandlinger ellers stoppes behandlingen`

 

 

Anbefalinger fra patienter:

- For pokker hvor jeg havde mange smerter i mine håndled. Jeg måtte tage smertestillende medicin fra min læge for, at kunne klare mit arbejde og ofte vågnede jeg med snurren og smerter ned i armene og hånden. Dine akupunkturbehandlinger gav hurtigt hjælp og nu er jeg fri for smerterne igen. Mvh. Arne *

 

- Har haft smerter on/off i begge mine arme og håndled gennem flere måneder og mine læge kaldte det karpaltunnelsyndrom. Han sagde, at jeg måske skulle opereres, men at han lige ville se tiden an først. Akupunkturen hos Lars Teit hjalp mig, så nu kan jeg igen bl.a. spille badminton. Tak for den gode hjælp. Mvh. Jan *

* Patientudtalelsen er en individuel udtalelse og er baseret på en individuel oplevelse og klinikken kan ikke garantere, at alle vil have samme oplevelse.

 

Hvad kan behandles?

Rygsmerter (klik for mere)

Tennisalbue (klik her)

Iskias (klik for mere)

Frossen Skulder (klik for mere)

Skuldersmerter (klik for mere)

Nakkesmerter (klik for mere)

Hælspore (klik for mere)

Knæsmerter (klik for mere)

Slidgigt (klik for mere)

Seneskedehindebetændelse (klik for mere)

Sportsskader (klik for mere)

Fingersmerter (klik for mere)

Urinsyregigt (klik for mere)

Diskusprolaps (klik for mere)

 

Andre lidelser:

Svimmelhed (klik for mere)

Hovedpine (klik for mere)

Migræne (klik for mere)

Trigeminusneuralgi (klik for mere)

Hedeture (klik for mere)

Barnløshed/Fertlitet: (klik for mere)

Gravidtetskvalme (klik for mere)

Allergi (klik for mere)

Angst (klik for mere)

Stress (klik for mere)

 

 

 

Udskriv Email

Smerter | AKupunktur | SMerter